skip to Main Content
28136554 / 40929777 kontakt@homeopati.dk
HRH Prins Charles Annoncerede Som Ny Protektor Af Fakultet For Homøopati

HRH Prins Charles annoncerede som ny protektor af Fakultet for Homøopati

Vores kolleger på Fakultet for Homøopati har i dag – juni 2019 –  annonceret Hans Kongelige Højhed Prinsen af ​​Wales som deres nye protektor.

Dr. Gary Smyth, præsident for Fakultet for Homøopati kommenterer, ”Da fakultetet fejrer sit 175-års jubilæum i år, er det en enorm ære for os at modtage protektion af hans kongelige højhed Prinsen af ​​Wales, og jeg er meget glad for at kunne meddele denne nyhed i dag. Jeg ser frem til at arbejde med medlemmer, venner og tilhængere af fakultetet, fortsætte vores vigtige arbejde, fremme homøopati i både offentlige og faglige kredse og bevare opmærksomheden om dette medicinske system ”.

Tidligere fakultetsformand, afdøde Peter Fisher, fungerede som homøopatisk læge for dronningen, og kongefamilien har en lang tilknytning til praksis. Dronning Adelaide (1792-1849), hustru til kong William IV, antages bredt at være den første kongelige, der har draget fordel af homøopatisk behandling med optegnelser, der viser, at hun var begejstret for den ”nye medicin” i 1835.

Hans kongelige højhed Prins Charles er kendt for sin støtte til homøopati og integreret medicin og har med succes anvendt homøopatiske behandlinger på sine mejeribedrifter.

Grundlagt i 1844 og inkorporeret ved lov om parlament i 1950, er det homøopatiske fakultet en af ​​de længst etablerede homøopatiske organisationer i verden.

.

kilde: https://www.britishhomeopathic.org/media-centre/hrh-prince-charles-announced-as-new-patron-of-the-faculty-of-homeopathy/

Back To Top