European Central Council of Homeopaths

DSKH er medlem af European Central Council of Homeopaths (ECCH)

.. og ECCHs facebook side

 

Det Europæiske Råd for Homøopati  

I takt med at homøopatiens popularitet i Europa øgedes blev også behovet for et europæisk homøopatisk samarbejde vigtigt. Derfor etableredes i 1990 det Europæiske Råd for Klassisk Homøopati (ECCH). Rådet består af anerkendte homøopatiske foreninger fra de fleste europæiske lande.

ECCH er en ikke-profitabel forening med hjemsted i Storbritannien og er et aktivt medlem af European Public Health Alliance (EPHA) i Bruxelles.

Dansk Selskab for Klassisk Homøopati (DSKH) har været medlem af det Europæiske Råd for Klassisk Homøopati (ECCH) siden 1994 og sender hvert år en dansk repræsentant til et eller flere internationale møder.

Formålet med oprettelsen af det Europæiske Råd for Klassisk Homøopati (ECCH) er at skabe en forenet, professionel og politisk standard til gavn for de europæiske homøopater og deres patienter.

ECCH arbejder inden for fire hovedområder: europæisk og international politik, uddannelse, forskning og det farmaceutisk område. Der arbejdes på at harmonisere og ligestille disse fire hovedområder i alle medlemslandende. Du kan finde mere information her.

Nye internationale retningslinjer for homøopatisk uddannelse er blevet udarbejdet og offentliggjort af ECCH (European central Council of Homeopaths) og ICH (International Council of Homeopaths). Dokumentet fungere som en standard og en guide for uddannelsesinstitutioner så de kan harmonisere deres faglige standarder og leve op til internationale retningslinjer.
DSKH ønsker at fremhæve disse retningslinjer og råder både studerende og skoler til at bruge dette dokument som en rettesnor"

Som en del af ECCH etableres nu det Internationale Homøopatiske Råd (ICH), hvilket giver lande uden for Europa muligheder for deltage i homøopatisk samarbejde på højt og professionelt niveau.

Besøg ECCH’s hjemmeside på www.homeopathy-ecch.org