Nyheder fra ind- og udland

<< <  Side 2 af 10  > >>

29/05-2017

Homøopati er ”Omkostnings – effektiv”. Information fra de schweiziske myndigheder.

Befolkningen og lande sparer penge når de bruger homøopati – og derudover har flere studier vist, at homøopati forbedrer sundhedstiltanden, sætter medicinforbruget og nødvendigheden for andre behandlinger ned, specielt i de tilfælde hvor den konventionelle medicin ikke kunne hjælpe.

Det bekræfter en rapport fra den sweitziske regering.06/04-2017

En ny undersøgelse, som er publiceret i april 2017-udgaven af fagbladet ”European Journal of Obstetrics and Gynecology and Reproductive Biology” viser at anvendelsen af homøopatisk østrogen hjælper til at nedsætte underlivssmerter hos kvinder der er diagnosticeret med endometriose.

Undersøgelsen er gennemført efter forskningsdesignet der gælder for lægemidler og viser en klar effekt af homøopatisk østrogen overfor placebo.

Se originalberetningen af undersøgelsen på næste side

22/03-2017

Repræsentanter af European Central Council of Homeopaths

 

To nye undersøgelser viser homøopatiens potentiale til at nedsætte brugen af antibiotika og antimikrobakterielle resistens.

To forsøg har igen demonstreret effektiviteten af homøopatisk behandling ved øvre luftvejsinfektioner og at homøopati dermed kan nedsætte brugen af antibiotika og den antimikrobakterielle resistens.

Den første forsøg, der er offentliggjort i ”Pulmonary Pharmacology and Therapeutics” i 2014 var en double-blind, placebo-kontrolleret forsøg, som brugte homøopatisk medicin for akut hoste ved øvre luftvejsinfektioner og akut bronkitis.

Forskerne konkluderede at den homøopatiske medicin, der blev anvendt i forsøget var i stand til at nedsætte hosten og slimdanneslen effektivt og dermed er et brugbart middel i behandling af akut hoste, der er forårsaget af øvre luftvejsinfektioner.


Det andet forsøg gentog behandling af øvre luftvejsinfektioner på et hospital med enten homøopati alene eller homøopati og antibiotika.

Effekten var lige positiv i begge grupper, men i gruppen med antibiotika-behandlingen var der flere patienter, der fik gener.

11/03-2017

Snart findes der en film om homøopati ....

Du kan se traileren her

 

24/02-2017

Homøopati på hospitalet – Erfaringer fra Bristol


 

20/02-2017

 

Kongress i Berlin, 29-30. April 17 - på tysk!

SCIENCE MEETS HOMOEOPATHY 2017

 

26/01-2017

I dag, I hele Europa bliver medicin designet til at bekæmpe feber, og specialt antibiotika bliver ordineret ”for at være på den sikre side”.

Nu ligger der undersøgelser der påviser, at feber stimulerer immun-systemet og styrker kropens modstandskræfter. Feberen har – i de fleste situationer - evnen til at regulere sig selv, med støtte af traditionelle naturmidler.

I Tyskland findes der tusinde af homøopatiske læger, der ved børnenes feberanfald ser deres funktion fortrinsvis i at ledsage barnet og forældrene i sygdommen, ikke i at slå det ned og dermed fratage immunsystemet den chance til at forsvare sig selv mod denne sygdom.

mere information på næste side eller

http://mailings.eliant.eu/m/10326454/1270226-7539acfa9934ffc6068b04b2d1fe333b

 

01/12-2016

Her en video - desværre på tysk - af en ung kvinde, der beskriver hendes behandling med homøopati for migræne.

Videoen er fra hjemmesiden af de tyske homøopatiske læger, som der findes over 2000 af.

11/11-2016

Konferencen om ”Depression og alternativer”


Konferencen om ”Depression og alternativer” afholdes 9. december i København, Christiansborg kl. 8:45 – 16:00 – det er to enslydende konferencer, så du vælger det nærmeste sted!

Få ny inspiration fra professionelle oplægsholdere og mød både kolleger og andre fagfolk med interesse i depression og komplementær og alternativ behandling. Der er afsat tid til networking!

Tilmelding senest 25. november på kamkonference.dk. Det er gratis at deltage, men du indbetaler et depositum på 100 kr. fra hjemmesiden kam.konference.dk. Beløbet tilbagebetales ved fremmøde.

Program: Oplæg fra forskere og læger fra Storbritannien, Danmark og Norge. Find programmet på kamkonference.dk

tilmelding: her06/11-2016

Kræftens Bekæmpelse....

.....har sat skeptisk men udførlig information om homøopati på deres hjemmeside. Den er værd at kigge på.

Anvendelse og virkning

Der er mange forskellige meninger om, hvordan homøopati virker. Udøverne af homøopati mener, at behandlingen kan genoprette energibalancen eller sætte kroppens selvhelende funktion i gang. Man mener også, at homøopati kan virke stimulerende på kroppens forsvarsmekanismer.

Homøopati skulle:

  • virke smertelindrende
  • styrke immunforsvaret
  • kunne forbedre livskvaliteten
  • kunne minimere følgerne af kemoterapi og strålebehandling som infektioner, kvalme, opkastning, hårtab og depression

Dette er dog ikke videnskabeligt dokumenteret.

Homøopatisk behandling tilpasses det enkelte menneske

Ved en indledende samtale forsøger homøopaten at danne sig et helhedsindtryk af, hvordan personen har det.

Homøopaten arbejder ud fra en holistisk tankegang, hvor han/hun tænker hele mennesket ind i behandlingen. Med andre ord er det både kroppen og psyken, homøopaten undersøger og tager hensyn til i behandlingen.

I løbet af samtalen vælger behandleren et homøopatisk præparat, der passer individuelt til én og til den tilstand, man befinder sig i. En homøopatisk behandling varer normalt mellem en til to timer.

Et homøopatisk præparat fås som tabletter, små piller eller dråber til munden.

<< <  Side 2 af 10  > >>