Nyheder fra ind- og udland

02/08-2012

Et par berømtheders mening om homøopati

Debbie Moore

Debbie Moore er grundlæggeren af Pineapple Studios, en velkendt british danseskole og selv en flittig danser. Hun bruger Rododendron i homøopatisk form for at holde hendes led sund og fleksibel.

”Jeg var så heldig at møde homøopati efter min skilsmisse, hvor jeg tog på og blev diagnosticeret med en dårlig fungerende skjoldbruskkirtel. Lægerne skrev recept på hormontilskud, som jeg skulle tage resten af mit liv. Det vil jeg helst undgå og opsøgte en homøopatisk læge, som var i stand til at helbrede mig. Sidenhen har jeg holdt mig til en holistisk tilgang til medicin og til hverdagen.”

 

Gaby Roslin

Er kendt fra det engelske TV og er mor til to. Hun bruger homøopatisk medicin, for eksempel Kamille for familiens generelle velbefinden.

”Jeg synes at homøopati er utrolig nyttig for at holde mig og min familie sund og rask. Jeg stoler helt på homøopati og har et lille homøopatisk husapotek, som er klar til at bruge til de daglige udfordringer i en familie.

Homøopati virker ekstrem positiv på børn. Da min datter var 1 ½ år gammel havde hun vedvarende hoste. Jeg tog hende til homøopati og indenfor få dage var hosten overstået. Denne og mange andre besøg hos homøopaten med fremragende resultater har overbevist mig om homøopatiens effektivitet.”

 

 

Annabel Croft

Tennisstjerne og mor til tre, Annabel Croft bruger homøopati for at behandle sig selv og hendes børns sygdomme.

”Jeg bruger homøopati til at behandle alt lige fra de første tegn på hoste og forkølelse til sportsskader for mig og min familie.

Jeg besøger min homøopat et par gange om året og bruger forskellige remedier. Homøopati har virket vidunderligt og jeg kan ikke fornægte dens effektivitet.

Som mor til 3 teenager har jeg erfaring med at bruge homøopati for børn, enten når de var syg eller for at bidrage til deres generelle småproblemer. Jeg har også med stolthed fået at vide, at mine børn har læst lektie for skolelægen om at fordelen af homøopati over antibiotika for eksempel.