Nyheder fra ind- og udland

18/03-2011

Samarbejde mellem homøopater og læger

 

se TV-interview i anden del af Aftenshowet den 14.marts - på www.dr.dk/DR1/Aftenshowet

 

følgende tekst er fra Scleroseforeningens web-side, www.scleroseforeningen.dk:

Projekt Behandlerteam

Projektet er nu afsluttet, og du kan finde resultater og rapporter her.


I 2004 igangsatte Scleroseforeningen Projekt Behandlerteam. Målet med projektet var at undersøge, hvilke behandlingsresultater mennesker med MS kan opnå, når etablerede og alternative behandlere arbejder sammen. Et team bestående af 10 nøje udvalgte behandlere blev sammensat og arbejdede fra 2005-2010 i fællesskab med at behandle mennesker med MS. Teamet bestod af en akupunktør, en ergoterapeut, en ernæringsterapeut, en fysioterapeut, en homøopat, en kranio-sakralterapeut, en læge (neurolog), en psykolog, en social- og sundhedsassistent og en zoneterapeut.

Projekt Behandlerteam blev afsluttet i 2010, og du kan her på siden læse om projektets baggrund og forløb, om hvilke forskningsresultaterne der kom ud af projektet, og du kan finde links til artikler, rapporter, notater, bogkapitler m.v. fra projektet.

Hvis du har spørgsmål angående Projekt Behandlerteam, er du velkommen til at skrive til forskningsansvarlig projektleder  Lasse Skovgaard på lsk@scleroseforeningen.dk

 

Bogen ”Behandling på tværs” er skrevet af journalist Erik Jensen, og kan købes på Scleroseforeningens webshop på www.scleroseforeningen.dk. Den koster 195, - i vejl udsalgspris. På hjemmesiden kan man også finde links til de videnskabelige artikler der løbende er udgivet fra forskerne.