Henvisningsliste for Klassiske Homøopater MDSKH

Dorte Jensen, Homøopat L.Che & Klassisk Homøopat MDSKH
Klinik Resoubo
Bækvej 15
2670 Greve
Tlf: 2826 0806
Email: info@resoubo.dk
www.resoubo.dk

 

Jeg har arbejdet med homøopati i over 10 år og er ganske enkelt min livspassion!

Homøopatien fandt mig i London, hvor jeg har studeret & arbejdet i mange år. Jeg er uddannet homøopat fra ”London Centre for Homeopathic Education”, hvor jeg er certificeret i både den Klassiske & Praktiske Homøopati. Er yderligere medlem af Dansk Selskab for Klassisk Homøopati (DSKH).  

Arbejdet som homøopat er en livslang uddannelse. Jeg er yderligere blevet certificeret som ”Insulin Resistant Coach” fra INE, The Institute of Nutritional Endocrinology, USA. Dette gør mig i stand til at forebygge & hjælpe patienter med insulinresistens & diabetes 2.

I dag har jeg klinik i Greve Syd fra København. ”Resoubo” er navnet på min klinik. Resoubo står for ”Restore Soul & Body”, som ganske enkelt betyder ”at genoprette sjæl & krop”. Dette er essensen i mit arbejde. At genoprette dig som et helt menneske. Jeg elsker at arbejde med mennesker. Sindets mangfoldighed har især tiltrukket mig. Jeg er overbevist om at mange af de lidelser vi har i dag, har årsag i sindet. Qua min specialviden i traumer og afhængighed har jeg arbejdet mere dybdegående med sindets mange lidelser, såsom sorg, depression, angst, vrede, OCD & ADHD. Homøopater i andre områder

Bornholm (1)
Jylland (3)